• Welkom op de website van Mistrau!
    Mistrau is gespecialiseerd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Mistrau adviseert uw bedrijf of organisatie over deze onderwerpen en levert diensten en projectmanagement om u te helpen de privacy te waarborgen en persoonsgegevens te beveiligen. Bij Mistrau kunt u terecht met al uw vragen en verzoeken over privacy en de AVG.

    Contact

AVG Awareness Sessie

Kennis maken met de AVG

Tijdens de AVG Awareness Sessie laten we u kennis maken met de belangrijkste aspecten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wat is de AVG? Hoe kunt u zich er het beste op voorbereiden. Wat moet u niet of juist wel doen. Hoe borg ik de privacy en de veiligheid van verwerkte gegevens. Hoe zorg ik ervoor dat ik incidenten beperk? En hoe zit het met die boetes, waar iedereen het over heeft?

De AVG Awareness Sessie bestaat uit combinatie van een presentatie en een discussie/quiz over belangrijke onderwerpen van de AVG. Bij de samenstelling van de sessie houden we natuurlijk rekening met uw situatie en wensen.

Een AVG Awareness Sessie is heel zinvol als uw organisatie nog weinig kennis heeft van de AVG en de consequenties voor die eraan verbonden zijn of bijvoorbeeld als onderdeel van het inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers.

Nog niet (volledig) AVG compliant? Wacht niet tot het te laat is. Kom nu in actie!
Kijk voor onze AVG diensten op onze Diensten pagina

Wilt u contact met een AVG specialist, neemt u dan telefonisch of per e-mail contact op.

Volg mij

Persoonlijk profiel:

Volg Mistrau:

Mistrau

De Zandschel 59
5672 NB  Nuenen
M: +31 6 23330859
E: r.allard@mistrau.nl
www.mistrau.nl