• Welkom op de website van Mistrau!
    Mistrau is gespecialiseerd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Mistrau adviseert uw bedrijf of organisatie over deze onderwerpen en levert diensten en projectmanagement om u te helpen de privacy te waarborgen en persoonsgegevens te beveiligen. Bij Mistrau kunt u terecht met al uw vragen en verzoeken over privacy en de AVG.

    Contact

AVG Readiness Scan

Positie bepalen

In hoeverre voldoet uw organisatie aan de eisen die de AVG stelt? Het doel van de AVG Quick Scan van Mistrau is om u te helpen inzicht te verkrijgen in de mate waarin uw organisatie voldoet aan de gestelde eisen van de AVG. Dit doen we uw organisatie door te lichten ten opzichte van de belangrijkste onderwerpen van de AVG aan de hand van een aantal gerichte vragen. De antwoorden werken wij uit in een actieplan, dat u inzicht geeft wat uw organisatie nog kan doen om te voldoen aan de AVG. Uiteraard ontvangt u van een degelijk advies over de aanpak en de prioriteiten.

Met de actiepunten kunt u de implementatie van de AVG in uw organisatie concreet gaan aanpakken. Natuurlijk kunt u terecht bij Mistrau om u daarmee verder te helpen.

Nog niet (volledig) AVG compliant? Wacht niet tot het te laat is. Kom nu in actie!
Kijk voor onze AVG diensten op onze Diensten pagina

Wilt u contact met een AVG specialist, neemt u dan telefonisch of per e-mail contact op.

Volg mij

Persoonlijk profiel:

Volg Mistrau:

Mistrau

De Zandschel 59
5672 NB  Nuenen
M: +31 6 23330859
E: r.allard@mistrau.nl
www.mistrau.nl