• Welkom op de website van Mistrau!
    Mistrau is gespecialiseerd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Mistrau adviseert uw bedrijf of organisatie over deze onderwerpen en levert diensten en projectmanagement om u te helpen de privacy te waarborgen en persoonsgegevens te beveiligen. Bij Mistrau kunt u terecht met al uw vragen en verzoeken over privacy en de AVG.

    Contact

Functionaris Gegevensbescherming as a Service (FGaaS)

Het voordeel van een externe Functionaris Gegegevensbescherming

Is uw bedrijf verplicht om een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aan te stellen, bijvoorbeeld omdat uw organisatie een overheidsorganisatie is of een instelling in de zorgsector, maar is de functie van FG in uw organisatie slechts een deeltijdfunctie en/of moeilijk in te vullen? Moet u onverwacht uw FG missen, bijvoorbeeld door vertrek uit de organisatie of (langdurige) ziekte?

Geen nood. Bij Mistrau kunt u terecht voor de FG as a Service (FGaaS), een FG voor kortere of langere (deel)tijd, die voor uw organisatie de functie van FG invult, zodat u zich kunt blijven focussen op uw primaire kernactiviteiten, terwijl u ervan verzekerd bent dat de privacy geborgd is.

De FG van Mistrau is meermaals gecertificeerd (Certified Information Privacy Professional/Europe en Certified Data Protection Officer) en beschikt dus over een hoog kennisniveau van de AVG en privacy bescherming.

Zo geeft vult u dat de functie van FG in, afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften, met de zekerheid dat u een u een AVG specialist in huis heeft met een kennisniveau, waarover u anders wellicht niet kunt beschikken.

Bijkomend voordeel voor u is dat u alleen betaalt voor de werkelijke inzet en de FG niet op uw loonlijst staat. Zeker in situaties dat u tijdelijk of parttime een FG nodig heeft, is dit een interessant business model, dat maximale flexibiliteit biedt en kosten bespaart.

Nog niet (volledig) AVG compliant? Wacht niet tot het te laat is. Kom nu in actie!
Kijk voor onze AVG diensten op onze Diensten pagina

Wilt u contact met een AVG specialist, neemt u dan telefonisch of per e-mail contact op.

Volg mij

Persoonlijk profiel:

Volg Mistrau:

Mistrau

De Zandschel 59
5672 NB  Nuenen
M: +31 6 23330859
E: r.allard@mistrau.nl
www.mistrau.nl